Разом проти корупції

За 8 місяців 2012 року співробітники відділу внутрішньої безпеки (ВВБ) при ДПС у Луганській області УВБ ДПС України викрили 125 порушень в службовій діяльності податківців області. За результатами службових перевірок та розслідувань до працівників О ДПС застосовано 185 заходів дисциплінарно-профілактичного впливу, складено 6 адміністративних протоколів про порушення вимог антикорупційного законодавства, за матеріалами співробітників ВВБ викрито 10 службових злочинів.

Станом на 01.09.2012 року 5 податківців, відносно яких було складено адміністративні протоколи, судом притягнуто до адміністративної відповідальності та звільнено з О ДПС. У той же час за рішенням суду двох вже колишніх податківців притягнуто до кримінальної відповідальності.

Також нагадуємо, що в Державній податковій службі України запроваджено єдиний телефонний номер 0-800-501-007 по якому ви можете повідомити інформацію про неправомірні дії працівників податкової служби, а також отримати консультації з питань оподаткування.

Разом ми зможемо протидіяти корупції.

Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПІ у м.Лисичанську ДПС у Луганській області за матеріаламі наданимі Відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Луганській області УВБ ДПС України