Про надання заявок на путівки для санаторно-курортного лікування та до дитячих закладів оздоровлення

Одним із основних завдань Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності є забезпечення санаторно-курортним лікування застрахованих осіб і членів їх сімей в санаторно-курортних закладах та оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення. Витрати коштів на зазначені цілі мають на меті покращення здоров’я працюючих і членів їх сімей.

Постановою правління Фонду від 25.02.2009 № 12 затверджено Порядок отримання застрахованими особами та членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Згідно Порядку фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду № 17 від 25.02.2009 р. проводиться оздоровлення дітей застрахованих осіб віком від 7 до 18 років у 2014 році в дитячих закладах оздоровлення за повну вартість за рахунок коштів Фонду.

Відповідно до Порядку, планування путівок на санаторно-курортне лікування на 2014 рік здійснюється з урахуванням заявок страхувальників та застрахованих осіб. На підставі поданих заявок Лисичанська міська виконавча дирекція надає пропозиції до Луганського обласного відділення Фонду щодо необхідної кількості путівок відповідного профілю в розрізі курортів і санаторно-курортних закладів.

Для оздоровлення працюючих та отримання путівок на санаторно-курортне лікування, необхідно вже у вересні-листопаді 2013 року надати до Лисичанської міської виконавчої дирекції заявку про виділення путівок на 2014 роки (додаток 1) та заявку про виділення путівок до дитячих закладів оздоровлення (додаток 5). На підставі наданих заявок буде здійснено планування путівок для страхувальників на 2014 рік.

За більш детальною інформацією звертатися за адресою: м. Лисичанськ, пр. Леніна, 127 або за телефонами: 41281, 41283.

Головний спеціаліст Лисичанської міської ВД ЛОВ ФСС з ТВП Дергачова І. В.