117 дітей з сімей військових Лисичанської громади отримали матеріальну допомогу до Дня знань

19 вересня під час засідання комісії з надання одноразової грошової допомоги Захисникам і Захисницям України було розглянуто питання щодо надання щорічної матеріальної допомоги з нагоди Дня знань сім’ям військовослужбовців, які виконують (виконували) заходи по забезпеченню оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

За результатами розгляду заяв та наданих документів, рішенням комісії допомога у розмірі 2500 грн призначена 117 дітям (94 сім’ї) на загальну суму 292,5 тисячі гривень.

Нагадуємо, що допомога надається в рамках реалізації Програми соціальної підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2023-2025 роки, сім’ям учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни (ветеранів російсько-української війни) та членам сімей загиблих (померлих, зниклих безвісти) таких осіб.

Допомога призначається на кожну дитину віком від 6 до 18 років, за умови навчання в закладах загальної середньої освіти (в тому числі у приймаючих громадах) та зареєстрованого місця проживання заявника та дитини (на дату звернення) в населених пунктах Лисичанської міської територіальної громади.

Виплата допомоги здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету Лисичанської громади.

Заява про надання матеріальної допомоги (зразок заяви (https://bit.ly/3YwZGxx)) та необхідні документи (перелік документів (https://bit.ly/3LWBAoz)) надаються до Лисичанської міської військової адміністрації до 01 листопада поточного року.

* Отримати консультацію з питань грошової допомоги, а також перелік необхідних документів та зразок заяви (встановленої форми) можна звернувшись до управління соціального захисту населення Лисичанської міської військової адміністрації за телефонами: +380505124264; +380507781308.