Допомога допомагаючим

«Допомога допомагаючим»: психоедукаційна, навчальна, психологічна та підтримувальна допомога в умовах повномасштабної війни росії проти України»

Громадська організація «Вектор прав людини» розробила та впровадила протягом 2023-2024 років навчальну програму «Допомога допомагаючим».

Публікація стане в нагоді психологам, психотерапевтам, представникам медичної спільноти, соціальним працівникам, адвокатам, юристам, медіаторам, представникам представникам українських та закордонних громадських організацій, органів державної влади, місцевого самоврядування, донорських організацій, дослідникам та всім зацікавленим.

Ознайомитись з нею можна за посиланням - https://bit.ly/45uWFPJ

Проєкт «Допомога допомагаючим» реалізовується ГО «Вектор прав людини» за фінансової допомоги Європейського Союзу в межах Програми «Стійкість». Програми «Стійкість» — це 30-місячний проєкт, який фінансується Європейським Союзом і виконується ERIM (Equal Rights & Independent Media) у партнерстві з Black Sea Trust, Фондом Східної Європи, Фондом Домів Прав Людини та Будинком Прав Людини в Тбілісі. Проєкт спрямований на посилення стійкості та ефективності постраждалих від війни ОГС та учасників громадянського суспільства, які постраждали від війни в Україні, включаючи незалежні ЗМІ та правозахисників.