Долучайтеся до шостого Всеукраїнського забігу в пам'ять про загиблих героїв "Шаную воїнів, біжу за Героїв України"

26 серпня, напередодні Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, відбудеться шостий Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Участь у заході - це можливість для кожного пробігти за тих, хто загинув, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, подякувати та підтримати близьких наших героїв, об’єднати ветеранів, діючих військовослужбовців, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, територіальної цілісності, вшанування пам’яті героїв.

Другий рік поспіль захід проводиться в умовах воєнного стану. Для учасників традиційно передбачено три дистанції на 2, 5 та 10 кілометрів.

Для участі необхідно :

  • - до 20 серпня зареєструватися на забіг за посиланням https://cutt.ly/OwdGUWgQ;;
  • - за 3-5 днів після подання заявки на участь учасник отримає на електронну пошту свій номер та прізвище загиблого Захисника чи Захисниці, а також іншу інформацію стосовно умов участі в заході;
  • - зареєстровані учасники мають пробігти обрану дистанцію із закріпленим на футболці прізвищем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за вільну Україну, та поділитися у соціальних мережах історією про Героя, за якого біжить, з хештегами #БіжуЗаГероя_2023 та #забіг2023.