Розпочато відбір учасників до 2-ої Школи Енергетичної Кооперації

open call SEC 2Унікальна можливість для українців що цікавляться розвитком відновлювальних джерел енергії та енергетичною кооперацією!

Greencubator та Бізнес-Школа УКУ розпочали відбір до 2-ї Школи Енергетичної Кооперації. Відбір відбувається на конкурсній основі та триватиме до 5 лютого 2022 року. Навчання стартує у лютому.

Форма реєстрації за посиланням: https://energycooperative.org.ua/mainform/.

Про Школу

Школа Енергетичної Кооперації – це двомісячний навчальний інтенсив, що поєднує в собі онлайн та офлайн компоненти, та надає українцям практичні знання та інструменти для створення енергетичних кооперативів. Це дозволить українським громадам, подібно до громад у ЄС та Північній Америці, використовувати механізм кооперації для збільшення власної енергетичної стійкості та створення нових точок економічного зростання.

Школа Енергетичної Кооперації створена для підприємців, проактивних членів громад, представників місцевого самоврядування, громадського сектору та будь-кого, хто хоче на практиці реалізувати можливості енергетичної кооперації.

Викладачі Школи – практики енергетичної кооперації та кваліфіковані викладачі Бізнес Школи Українського Католицького Університету. Протягом двомісячного освітнього інтенсиву учасники Школи вивчатимуть основи кооперації, економічні, технічні основи та реалії енергетики, сучасне законодавче та регуляторне поля, отримають навички бізнес-планування та залучення інвестицій. Наприкінці курсу кожен учасник має захистити бізнес-план власного енергетичного кооперативу.

Учасники Школи Енергетичної Кооперації, які презентують життєздатні бізнес-плани, матимуть можливість взяти участь у Енергетичному Акселераторі Громад. Ця чотиримісячна програма дозволяє командам енергетичних кооперативів пройти шлях від написання попереднього бізнес-плану до початку залучення інвестицій.

Умови Участі

Навчання у Школі Енергетичної Кооперації є безоплатним для учасників, що були відібрані в результаті конкурсу завдяки підтримці USAID Проекту Енергетичної Безпеки. У відборі можуть брати участь учасники із будь-яких регіонів України.

Школа передбачає обов’язкову участь у двох офлайн-зустрічах, що відбуваються на кампусі УКУ у Львові. Проїзд та проживання під час цих онлайн-зустрічей покриваються учасниками Школи.

Деталі Реєстрації

Зареєструватися на Школу можна до 5 лютого 2022 року за посиланням: https://energycooperative.org.ua/mainform/

2-га Школа Енергетичної Кооперації стартує вже у лютому.

Більше тут: https://energycooperative.org.ua/about/

Школа Енергетичної Кооперації та Енергетичний Акселератор Громад реалізуються Greencubator та Бізнес Школою УКУ в партнерстві з ВУМ в рамках грантової ініціативи «Сприяння підвищенню енергетичної стійкості на місцевому рівні шляхом реалізації енергетичних ініціатив громад», що стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) через Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ).