Львівщина запрошує бажаючих на оздоровлення, лікування та реабілітацію у свої санаторно-курортні заклади

 Львівська область є найбільшим туристично-відпочинковим та курортним регіоном Західної України. Львівщина займає одне з визначних місць у державі за наявністю лікувально-оздоровчих ресурсів, які представлені 200-ма лікувальними джерелами мінеральних вод 7 типів, лікувальними грязями, найбільшим в Україні родовищем озокериту. На базі цих унікальних ресурсів розвиваються відомі в Україні та за кордоном курорти Трускавець, Східниця, Моршин, де створені умови для профілактики й лікування органів дихання, шлунково-кишкового тракту, нервової та серцево-судинної систем, опорно- рухового апарату.

На території Львівської області розташовано понад 270 закладів тимчасового розміщення у тому числі 114 санаторно-курортних закладів, які можуть розміщувати близько 25 тис. відпочивальників, для яких доступна реабілітація за такими профілями:

  • - нейрореабілітація;
  • - м’язово-скелетна реабілітація;
  • - кардіо-пульмонарна реабілітація;
  • - медико-психологічна реабілітація учасників АТО;
  • - реабілітація при порушенні перебігу вагітності;
  • - інша (соматична) реабілітація;
  • - програми постковідної реабілітації.

У зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), на території України кількість зафіксованих випадків інфікування за весь час становить близько 1,8 млн осіб. Завдяки потужній базі лікувальних вод бальнеологічних курортів Трускавця, Моршина та Східниці, що використовуються санаторно-курортними закладами зможуть значно підвищити імунну систему осіб, які перехворіли на COVID-19. Відтак, 19 санаторно-курортних закладів впровадили спеціальні програми реабілітації та оздоровлення у постковідний період та готові запропонувати відпочивальникам якісні послуги.

Львівщина запрошує бажаючих на оздоровлення, лікування та реабілітацію у свої санаторно-курортні заклади.

Всю необхідну інформацію щодо можливості оздоровлення можна отримати в управлінні туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації за телефоном: +38 (032) 261 39 19 або електронною поштою: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.