Лисичанськ - учасник проекту Безпечний перехід

В рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру з метою зміцнення особистої та громадської безпеки, ГО «Фонд правової ініціативи» та громада міста Лисичанськ бере участь у проекті «Безпечний перехід».

В рамках цього проекту у м. Лисичанську необхідно встановити 8 опор освітлення з установкою знаків пішохідний перехід 5.35.1 та 5.35.2, з автономними світильниками для додаткового освітлення самого знаку та пішохідного переходу, стробоскопом (унікальна розробка, яка дозволяє привернути увагу учасників дорожнього руху до пішохідного переходу), кнопкою активації стробоскопа, світловим і звуковим оповісником (для мешканців з обмеженими можливостями слуху та зору та інших категорій громадян).

Обладнання «Безпечний перехід» буде встановлено за адресами: на перехресті пр. Перемоги та вул. Менделєєва (по пр. Перемоги — 2 переходу); на перехресті пр. Перемоги та вул. Соборній (по пр. Перемоги — 1 перехід); по вул. В. Сосюри в районі буд. 420 та дитячого парку розваг «Максим парк» (1 перехід).

У зв’язку з цим Громадська організація ГО «Фонд правової ініціативи» та Програма розвитку ООН запрошують взяти участь у Конкурсі підрядників/постачальників (далі учасників) з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для поставки обладнання, та виконання таких видів робіт: у межах проекту «Безпечний перехід» в м. Лисичанську необхідно здійснити поставку вказаного в тендерній документації обладнання, встановити 8 опор освітлення (4 перехода) з установкою знаків пішохідний перехід, автономними світильниками, стробоскопом, кнопкою активації стробоскопа, світловим і звуковим оповісником, здійснити пусконалагоджувальні роботи. Обладнання проекту «Безпечний перехід» необхідно встановити за адресами вказаними в тендерній документації.

Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: 93107, м. Лисичанськ, кв. Дружби народів, 29. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вказаною адресою, або на поштову адресу: 93107, м. Лисичанськ-7, а/я 40 не пізніше ніж 10:00, 17.07.19, після чого вони будуть розкриті о 10:30 за адресою м. Лисичанськ, вул. ім. М.Грушевського, 7 у присутності наявних учасників тендерного комітету. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені Учасники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, м. Лисичанськ, кв. Дружби народів, 29, або за тел.: (050)9544462.

За матеріалами ГО «Фонд правової ініціативи»