Перший бізнес-форум промисловців та підприємців «Латинська Америка – Україна»

За повідомленням торговельно-економічної місії у складі Посольства України в Аргентинській Республіці лист від 29.01.2010 № 6141/14-218-87, 19-20 квітня 2010 року в м. Буенос-Айрес (Аргентина) відбудеться Перший бізнес-форум промисловців та підприємців «Латинська Америка – Україна». Організатором даного заходу є Українсько-аргентинська торговельно-промислова палата (САUСІ). Передбачається, що у заході, який проводитиметься в рамках святкування Двохсотріччя незалежності країн Латинської Америки та Травневої революції Аргентини, візьмуть участь представники ділових кіл Аргентини, Бразилії, Чилі, Парагваю, Перу, Уругваю, та інших країн регіону.

Форум проводитиметься за такими основними напрямами: виробництво та торгівля; енергетика, нафта та газ; агропромислове виробництво та продукти харчування; авіаційний та морський транспорт, порти; фінанси; туризм.

Даний захід спрямований на активізацію торговельно-економічних зв’язків між Україною та країнами Латинської Америки, підтримку позитивного іміджу України як надійного ділового партнера та поширення інформації щодо інвестиційної привабливості України.

Більш детальну інформацію щодо участі у бізнес-форумі можна отримати в організаційному комітеті форуму (контактна особа: Олег Яхно), поштова адреса оргкомітету: Аv. Сordoba 456 Ріsо 1A Вuenos Аires Аrgentina СР 1054; тел./факс: (+54 11) 4312 0073; електронна пошта: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Контактна особа торговельно-економічної місії у складі Посольства України в Аргентинській Республіці Юрій Олексійович Крутоверцев тел. (+54 11) 4552 0657, електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Відділ підприємництва та регуляторної політики

управління економіки міськради