Анонс культурних та спортивних заходів з 08 по 14 березня

9 березня о 14.00 – вечір-зустріч з ветеранами, робітниками тилу «І це все про неї...» у меморіальному музеї В.М. Сосюри. Крім того, цього ж дня літературно-художня мистецька декада, присвячена вшануванню пам’яті Т.Г. Шевченка «Об’єднаємось, брати мої», а також проведення конкурсу «Дни и ночи битву трудную вели, этот день мы приближали как могли», присвячений 65-й річниці Великої Перемоги.

10 березня о 13.00 – конкурс краси «Міс Дюймовочка» в межах святкування 300-річчя Лисичанська в ПК ім. В.М. Сосюри, а о 17.00 та 19.00 – демонстрація кінофільмів.

11 березня заплановано провести міський конкурс-огляд дитячої художньої творчості в рамках Всеукраїнського фестивалю «Діти – майбутнє України».

А з 11 по 14 березня міська команда прийматиме участь у Чемпіонаті області серед юніорів 1987-1991 р. н. з пауерліфтингу (м. Луганськ).

12 березня почне працювати виставка-перегляд «Книги та мислення від старих часів до нової епохи» до Всесвітнього дня поезії в центральній бібліотеці міста. А о 20.00 – вечір відпочинку для молоді у ПК ім. В.М.Сосюри.

13 березня - участь міської команди у Чемпіонаті Україні з акробатичного рок-н-ролу в м. Житомирі.

Також 13 та 14 березня міська команда братиме участь у Чемпіонаті України серед дорослих по киокушин карате у м. Києві, та у Чемпіонаті області серед жінок та чоловіків по самбо в м. Луганську.

13 березня міська команда також прийматиме участь у зустрічі по футболу серед юнаків (м. Рубіжне). Крім того, цього дня о 20.00 – вечір відпочинку для молоді у ПК ім. В.М.Сосюри.

14 березня о 20.00 – вечір відпочинку для молоді у ПК ім. В.М.Сосюри.