Освіта в Україні - виклики сьогодення та перспективи майбутнього

З 2 по 4 травня на Закарпатті пройшов Національний форум «Освіта в Україні – виклики сьогодення та перспективи майбутнього». Організували захід ГО «Українська агенція інноваційного розвитку» та ГО «Центр освітніх реформ «НАШІ ДІТИ».

- Завдяки форуму освітяни Луганщини обмінялися з колегами з інших регіонів України досвідом роботи в нелегких умовах воєнного часу, розглянули інноваційний аспект в освіті, обговорили перспективи відновлення та розвитку освітньої галузі після деокупації регіонів та перемоги України, - розповіла начальник управління освіти Лисичанської ВЦА Тетяна ХУДОБА, яка відвідала захід.

Метою форуму стали:
- створення пулу громад-побратимів, які стануть оплотом справжніх європейських цінностей через формування максимально тісних зв’язків та партнерської співпраці у вирішенні та подоланні гуманітарних та економічних питань на шляху європейської інтеграції;
- обмін досвідом та кращими практиками для створення надійного фундаменту для ефективної та багаторічної співпраці.

У форумі взяли участь керівники органів управління освітою з 8 регіонів України: Луганської, Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Миколаївської, Одеської та Чернігівської областей – а це 125 учасників!

Тримаємо стрій, наближаємо Перемогу!
Слава Україні!