Підведені підсумки обласного конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей»

З метою привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці, протягом лютого-березня 2012 року був проведений обласний конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».

У конкурсі взяли участь діти та учнівська молодь з 14 міст та 14 районів області, які представили 370 художніх робіт з живопису та графіки.

Члени оргкомітету відмітили, що більшість робіт відображають дитяче ставлення до здорових та безпечних умов праці у різних аспектах духовного, соціально-економічного, політичного та культурного життя суспільства. Не зважаючи на різний рівень майстерності, художньо-творчих здібностей дітей, більшість робіт виконана на достатньому художньому рівні.

За глибоке розкриття теми дипломом та подарунком Територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки у Луганській області був нагороджений Кузнецов Ростислав, вихованець гуртка «Вмілі рученята» КЗ «Лисичанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13» за роботу «Світлофор Безпеки» (керівник Кузнецова Н.І.)

Вітаємо!

За матеріалами сайту Лисичанського центру науково-технічної творчості