Сергій Шилін взяв участь в урочистому прийомі з нагоди 25-ї річниці співпраці між Україною та USAID

11 травня у Києві міський голова Сергій Шилін взяв участь в урочистому прийомі з нагоди 25-ї річниці співпраці між Україною та USAID. На урочистий захід Сергія Івановича було запрошено директором Місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) пані Сюзан К. Фрітц.

В урочистому прийомі взяли участь представники Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), з якими співпрацювала Лисичанська міська рада: Джон Пеннел — заступник директора Місії, Бенжамін Лонг — заступник представника USAID/OTI в Україні, Шандра Людеман — керівник Проекту USAID/OTI та Аліса Хенсон — уповноважений представник — регіональний Програмний Менеджер Проекту USAID, Ірина Іванова — асистент з розвитку Програми «Українська ініціатива з підвищення впевненості» (UCBI), Марія Гоголадзе — керівник експертної групи Програми «Українська ініціатива з підвищення впевненості» (UCBI) та група експертів: Вахтанг Горделадзе, Георгій Габриелашвилі, Іраклі Ломідзе та Нато Гагнідзе.

0-02-05-66a01d61e25453de7daf59b638d10d02fbd2e067d9c9613238b10ccf99a50c96_fullПід час прийому міський голова Сергій Шилін висловив слова вдячності всім представникам Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), які співпрацюють з Лисичанськом та вручив Подяку пані Сюзан К. Фрітц від Лисичанської міської ради за плідну сумісну співпрацю, вагомий особистий внесок в реалізацію програм соціально-економічного розвитку регіону та подарував прапор міста Лисичанськ.

Також Сергій Іванович озвучив лист від імені Лисичанської міської ради про бажані напрямки подальшої співпраці. В ньому викладені найнеобхідніші напрямки допомоги, яка потрібна не тільки лисичанам, а й переселенцям, які тут мешкають та працюють.