Свято вулиць - день єдності мікрорайону

Як завжди в травні на базі НВК ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 — ДНЗ «Барвінок» відбувся традиційний для навчального закладу захід — Свято вулиць.

У цьому році педагогічний колектив вирішив змінити формат свята — окрім вшанування ветеранів та дітей війни, звернули увагу на рядових жителів свого мікрорайону, простих, відкритих людей, чиї вчинки і діяльність викликають повагу.

На святі вулиць організатори зібрали мешканців мікрорайону усіх поколінь для яких провели віртуальну подорож «Сімома дивами мікрорайону». Також усі бажаючи мали змогу взяти участь у ярмарку-продажу та скуштувати смаколиків, зроблених руками учнів школи та їх батьків, а ветеранів частували традиційним кулішем. 

Не осторонь сімейного свята мікрорайону вулиці Красна лишилися народний депутат Сергій Дунаєв, секретар міської ради Едуард Щеглаков, керуючий справами міського виконавчого комітету Олександр Савченко, помічник народного депутату Тетяна Суржан, начальник відділу освіти Тетяна Худоба, голова фракції «Опозиційного блоку» в м. Лисичанську Олена Ратушна і депутати міської ради від «Опозиційного блоку» Дмитро Карауланов та Андрій Ажипа.

З добрим словом звернулася до мешканців та гостей директор навчально-виховного комплексу, голова міської ради жінок Наталія Скрябіна, яка запевнила: «Такі свята потрібні, адже вони відроджують кращі добросусідські відносини, нагадуючи людям про найголовніше — разом ми сила! І ніхто не допоможе зробити нашу Україну краще, ніж ми самі».

Сергій Володимирович Дунаєв привітав всіх з травневими святами і побажав всім присутнім миру та єдності, здоров’я та любові, дружби і добра. Також народний депутат наголосив на тому, що дуже важливо об`єднатися навколо спільної справи — створення кращих умов для розвитку дітей та їх навчання. Тому що ніхто не побудує сильну країну, окрім нас самих. Сергій Володимирович подякував викладачам та батькам школярів за плідну працю на благо майбутнього та закликав разом будувати країну, де самий маленький її громадянин зможе відчувати себе захищеним та щасливим.

Педагогічний колектив виносить подяку за допомогу в організації і проведенні свята народному депутату України Сергію Дунаєву, депутатам від «Опозиційного блоку» у м. Лисичанську, міському Палацу культури, Дитячій школі мистецтв № 1, Державному медичному училищу, головам вуличних комітетів мікрорайону. Також, приватним підприємцям: Олені Кардаковій, Олександру Третьякову, Артему Дубині, Світлані Башлій, Івану Борисовичу, Ользі Головіній, Тетяні Зінчук, Євгену Мішину, Норі Арусханян, Володимиру Гальченко, Ларисі Маліховій, Зінаїді Пащенко та Тетяні Коптєвій за організацію святкового обіду для ветеранів.