Анонс культурних та спортивних заходів з 29 червня по 04 липня

29 червня почне працювати виставка-роздум «У зоні насильства» у межах роботи програми протидії торгівлі людьми та тендерної рівності у бібліотеці-філії № 5.

01 липня у центральній бібліотеці міста почнуть працювати виставка-роздум «Україна – сторінки історії» у межах святкування 20-ї річниці прийняття Декларації про Державний суверенітет України та виставка-перегляд «Автограф на епосі: біля джерел легенди» у межах святкування 75-ї річниці Стаханівського руху.

02 липня о 18:00 у межах міського фестивалю концертно-розважальних програм «Зірки літніх ночей» на площі біля ПК ім. В.М. Сосюри відбудеться конкурсно-розважальна програма «Час веселых затей».

03 липня о 18:00 на стадіоні «Шахтар» у рамках Чемпіонату області з футболу зустрічатимуться ФК «Лисичанськ» та ФК «Попасна»

04 липня о 19:00 відбудеться музична ігрова розважальна програма, що проходитиме у межах міського фестивалю концертно-розважальних програм «Зірки літніх ночей» на площі ПК ім. В.І. Леніна.

Окрім того, 2 та 3 липня заплановано проведення туристичного зльоту серед команд трудових колективів (міська водна станція).