На особистому прийомі

Протягом тижня до виконкому міської ради надійшло 33 письмових звернення громадян та на особистому прийомі керівництва міста побували 27 лисичан. Зокрема, звернення громадян під час прийому секретаря міської ради Сергія Баранника, 27 липня,  стосувалися  питань житлово-комунальної сфери (відсутності води, відключення від центральної системи  опалення), надання матеріальної допомоги, працевлаштування, а також з житлових питань та пасажироперевезення.
На особистому прийомі громадян заступника міського голови Володимира Марченко, 28 та 29 липня, побували мешканці міста з питаннями надання матеріальної допомоги, відсутності води, встановлення індивідуального опалення, тощо. Всі питання взяті на контроль Володимиром Семеновичем до виконання.
Заступник міського голови Максим Головньов особистий прийом громадян провів 30 липня, до нього звертались мешканці міста з питань надання житла, ремонту радіоточки, сплати штрафу за полив огороду та ін. Всі питання, що надійшли від городян взяті на контроль та передані відповідним відділам та управлінням міської ради для реагування.
Крім того, звертаємо вашу увагу на те, що 5 серпня М.С. Головньов буде проводити «гарячу» телефону лінію в редакції газети «Новый путь» з 13.00 до 14.00 години. Подзвонивши за номером 7-35-15, в указаний час, ви зможете звернутись до Максима Сергійовича та поставити йому свої запитання.