Засідання чергової 67-ї сесії Лисичанської міської ради пройшло сьогодні у Лисичанську

Сьогодні, 4 липня, відбулось засідання чергової 67-ї сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання під головуванням депутата міської ради Едуарда Щеглакова. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, керівники та співробітники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

Перед початком пленарного засідання було надане слово мешканцю міста Віктору Нєнашеву, який закликав депутатів та присутніх допомогти своїй онуці Меланії Камленок, котра потребує термінової операції по трансплантації кісткового мозку.

Також до депутатського корпусу звернувся заступник начальника Головного управління з цивільного захисту Головного управління ДСНС України у Луганській області Павло Корчагін з прохання підтримати звернення до Луганської ОДА стосовно недопущення закриття пожежного депо (додаток 1).

Під час засідання депутати внесли зміни до міського бюджету на 2019 рік та ухвалили низку питань щодо регулювання земельних відносин, виділили кошти на фінансову підтримку ЛКСП «Лисичанськводоканал».

Депутатським корпусом була взята до відома інформація про хід виконання програми реалізації державної молодіжної та сімейної політики на території міста Лисичанськ на 2016-2020 роки; затверджена Програма з надання одноразової цільової грошової допомоги на придбання котлів індивідуального опалення малозабезпеченим громадянам, квартири яких було відключено від мереж централізованого теплопостачання у зв’язку з закриттям котельні «Вугільна». Внесені зміни до Положення про КЗ «Лисичанський центр соціально-психологічної реабілітації дітей»; до Програми з підготовки та проведення загальноміських культурно-мистецьких заходів на 2019 рік; до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Лисичанська на 2019 рік; до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території м. Лисичанська на 2017 — 2020 роки; до Програми соціального захисту дітей на 2017-2021 роки; також внесені зміни до списку присяжних, до Положень про відділ юридичної та кадрової роботи, про відділ по роботі з депутатами і виконавчими органами та відділ комп’ютерного забезпечення тощо.

Окрім того, під час засідання депутати підтримали низку звернень. Зокрема до Луганської обласної державної адміністрації — обласної військово-цивільної адміністрації стосовно виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги сім’ям загиблих, учасникам антитерористичної операції, які отримали поранення, захворювання, пов’язані з несенням військової служби (додаток 2), до Кабінету Міністрів України та Луганської ОДА щодо виділення коштів на погашення заборгованості по різниці в тарифах для КП «Лисичанськтепломережа» і ЛКСП «Лисичанськводоканал» (додаток 3), до Кабінету Міністрів України та до Верховної Ради України щодо виділення коштів ЛКСП «Лисичанськводоканал» на погашення заборгованості ТОВ «Луганське Енергетичне Об’єднання» (додаток 4).

Зазначимо, що розгляд питання про дострокове припинення повноважень Лисичанського міського голови перенесено на засідання наступної чергової сесії міської ради, а розгляд питання про дострокове припинення повноважень секретаря Лисичанської міської ради було виключено з порядку денного.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» — «Рішення сесій міської ради» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вложения:
Скачать этот файл (Додаток_1.doc)Додаток_1.doc[Звернення до Луганської ОДА стосовно недопущення закриття пожежного депо]
Скачать этот файл (Додаток_2.docx)Додаток_2.docx[Звернення стосовно виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги сім’ям загиблих, учасникам антитерористичної операції, які отримали поранення, захворювання, пов’язані з несенням військової служби]
Скачать этот файл (Додаток_3.doc)Додаток_3.doc[Звернення щодо виділення коштів на погашення заборгованості по різниці в тарифах для КП «Лисичанськтепломережа» і ЛКСП «Лисичанськводоканал»]
Скачать этот файл (Додаток_4.docx)Додаток_4.docx[Звернення щодо виділення коштів ЛКСП «Лисичанськводоканал» на погашення заборгованості ТОВ «Луганське Енергетичне Об’єднання» ]