Стихійна торгівля – небезпечна для здоров’я споживачів!

 Сьогодні, 13 вересня, з метою ліквідації осередків стихійної торгівлі, проведено черговий рейд за адресою: вул. ім. В. Сосюри, територія, прилегла до ринку ДП «Лисичанський ринок».

У заході взяли участь спеціалісти відділу споживчого ринку Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації та співробітники ВП № 3 Сєвєродонецького РУП ГУНП в Луганській області.

За результатами проведеного рейду на порушників складено 7 протоколів за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», а саме «Порушення Правил благоустрою».

Нагадаємо, що адміністративні заходи з рейдовими перевірками здійснюються регулярно, однак, для більш ефективної боротьби зі стихійною торгівлею, необхідно відмовитися від купівлі продуктів в таких місцях. Єдиний правильний спосіб боротьби не купувати продукти харчування в місцях стихійної торгівлі.

Шановні мешканці міста! Вкотре звертаємо Вашу увагу, що стихійна торгівля небезпечна для вашого здоров’я! Рекомендуємо користуватися лише послугами агропродовольчих ринків або мережами супермаркетів, продуктових магазинів!

Робота з припинення незаконної торгівлі буде проводитися і надалі.

Відділ споживчого ринку Лисичанської міської ВЦА