Рейди з метою контролю за дотриманням санітарного законодавства та організацією протиепідемічних заходів тривають

26 листопада відбувся черговий рейд з моніторингових перевірок об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та об’єктів з надання послуг. З метою контролю за дотриманням санітарного законодавства та організацією протиепідемічних заходів співробітники відділу споживчого ринку військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ спільно з фахівцями Лисичанського міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Луганській області та співробітниками Лисичанського відділу поліції ГУНП в Луганській області перевірили 26 об’єктів (12 непродовольчих магазинів, 8 продовольчих магазинів, 5 закладів ресторанного господарства та 1 перукарню).

В обстежених об’єктах порушень санітарного законодавства та порушень в організації протиепідемічних заходів не виявлено.

Зазначимо, що під час заходів продовжує проводитися інформаційна робота з керівниками, працівниками та відвідувачами об’єктів з питань неухильного дотримання протиепідемічних заходів щодо попередження захворювання на СOVID-19 та обмежень, визначених постановою КМУ від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби СOVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Зауважимо, що рейди триватимуть й надалі.20201126_101446

Вкотре звертаємось до суб’єктів господарювання та громадян з проханням дотримуватись встановлених протиепідемічних вимог та заходів з метою збереження свого життя і здоров’я та убезпечення оточуючих.

Відділ споживчого ринку військово-цивільної адміністрації