Спільна робоча нарада з питань роботи інформаційно-консультаційної служби «гаряча лінія»

18 листопада у військово-цивільній адміністрації м. Лисичанська спеціалістами управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області спільно зі спеціалістами відділу споживчого ринку було проведено робочу нараду з питань роботи консультативно-інформаційної служби «гаряча лінія». Цей захід є частиною виконання Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року.

Під час наради були обговорені найгостріші проблеми, які виникають при розгляді звернень, що стосуються захисту прав споживачів, наведені приклади розв’язання типових ситуацій, наданні відповідні роз’яснення по суті порушених у зверненнях питань.

Спеціалісти управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області та військово-цивільної адміністрації м. Лисичанська під час спілкування обмінялися досвідом у розгляді звернень і висловили сподівання, що плідне спілкування сприятиме підвищенню ефективності роботи з питань захисту прав споживачів.

Відділ споживчого ринку ВЦА м. Лисичанська