До Дня споживача

Без названияЩорічно 15 березня в Україні, як невід’ємній частині цивілізованого світу, відзначається Всесвітній день захисту прав споживачів. Сьогодні завданням першочергової ваги є задоволення культурних, духовних і освітніх потреб людини, створення умов для споживання високоякісної і безпечної продукції і надання послуг відповідно до стандартів та норм Європейського співтовариства.

З нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів 12 березня 2020 року Головним управлінням Держпрожспоживслужби в Луганській області проведено «круглий стіл» щодо співпраці різних гілок державної влади, місцевого самоврядування, громадськості, бізнесу з питань захисту прав споживачів. У заході, окрім інших, взяли участь і лисичани — начальник і фахівці відділу споживчого ринку Лисичанської міської ради та представники бізнес-середовища.

Під час заходу за високий професіоналізм, якість обслуговування, підвищення якості і конкурентоспроможності вітчизняної продукції Грамотами Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області були нагороджені лисичанські підприємці: Антон Бєлоусов — керуючий магазином «Фокстрот» ТОВ «Сав — Дістрибьюшн» у м. Лисичанську та Марина Рубашкіна — керуюча ТЦ «Морозко-Плаза».

Стабільне функціонування впорядкованого ринку, спрямованого на задоволення широкого спектру потреб кожної людини — це спільний обов’язок влади, громади і бізнесу. Тільки плідна та тісна співпраця, пильність у першу чергу споживачів стануть надійною запорукою належного рівня якості та безпеки життя громадян.

Вітаємо всіх мешканців міста Лисичанська, оскільки кожен з нас є споживачем, з Всесвітнім днем захисту прав споживачів. Бажаємо всім, щоб придбання товарів приносило тільки задоволення від високої якості товару, від доброзичливого обслуговування та приємних цін.

Відділ споживчого ринку Лисичанської міської ради