До уваги мешканців міста

На підставі розпорядження міського голови № 226 від 20.07.2015р.  25.09.2015 в  14-00 в малому залі Лисичанської міської ради, за адресою: м Лисичанськ, вул. Комсомольська, 7, відбудеться круглий стіл з обговорення питання щодо присвоєння імен фізичних осіб, які сприяли розвитку науки, літератури, мистецтва або здійснили героїчний вчинок, звершення в ім’я Батьківщини вулицям, провулкам міста Лисичанська.

Консультацію з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати за телефонами 7-30-24,7-33-88 та7-31-82 або надіслати електронною поштою (Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ) із зазначенням прізвища, імені, по батькові особи, яка прагне отримати консультацію.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються протягом 30 днів з дати оприлюднення даного повідомлення в усній чи письмовій формі на адреси: м. Лисичанськ, вул. Комсомольська, 7; вул. Сєвєродонецька, 62, або надсилаються електронною поштою (Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ) із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

Пропозиції (зауваження ), отримані в ході проведення громадського обговорення будуть оприлюднені протягом 10 днів після проведення громадського обговорення на офіційному веб-сайті Лисичанської міської ради.

Відповідальною особою за організацію проведення громадського обговорення призначається управління архітектури та містобудування Лисичанської міської ради в особі начальника управління Ломако М.М.

Лисичанська міська рада

Вложения:
Скачать этот файл (Perelіk_vulic_ provulkіv_yakі_pіdlyagayut_obgovorennyu.doc)Perelіk_vulic_ provulkіv_yakі_pіdlyagayut_obgovorennyu.doc[Перелік вулиць, провулків, які підлягають обговоренню]