Відділ культури оголошує конкурсний добір на посаду директора Лисичанського міського Палацу культури

Відділ культури Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області оголошує конкурсний добір на посаду директора комунального закладу «Лисичанський міський Палац культури».

Основні вимоги до кандидата:

  • — вища освіта;
  • — стаж роботи у сфері культури не менше 3 років;
  • — володіння державною мовою;
  • — вміння працювати на персональному комп’ютері;
  • — здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора закладу культури.

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці, перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсі, надається у відділі культури Лисичанської міської ВЦА за адресою: м. Лисичанськ, вул. ім. М. Грушевського, 10, каб. 4,5, або за телефоном: (06451) 7-34-08, 4-68-33.

Документи приймаються по 29 грудня 2021 року (включно).

Формування конкурсної комісії відбуватиметься з 3 по 16 грудня 2021 року (включно).

Відповідно до вимог статті 21 Закону України «Про культуру» відділ культури приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсної комісії на e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Відділ культури Лисичанської міської ВЦА