Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація оголошує конкурс

 на заміщення вакантної посади відділу економіки

 

Головний спеціаліст — 1 одиниця

 

Основні вимоги до кандидатів:

— вільне володіння державною мовою;

— вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем, спеціаліст або магістр (бажано за спеціальністю «Економіка», «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування» та «Правознавство»);

— стаж роботи на державній службі або в органах місцевого самоврядування на посаді спеціаліст І категорії не менше 1 року, або стаж за фахом в інших сферах не менше 3-років;

— вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку;

— знання спеціального законодавства, що пов’язане із знаннями та змістом роботи, а саме Законів України «Про оплату праці», «Про зайнятість населення», «Про колективні договори і угоди», «Про звернення громадян», Кодексу законів про працю.

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці, перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсі, надається за адресом: м. Лисичанськ, вул. ім. М. Грушевського,10 кабінет 9 або за телефоном (06451) 73020.

Документи приймаються по 18 серпня 2021 року (включно).

Відповідно до розпорядження керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області від 19.07.2021 року № 503-к «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади»