Шановні підприємці!

З 24 по 27 листопада 2010 року Торгово-промислова палата України спільно з Донецькою торгово-промисловою палатою за підтримки Донецької облдержадміністрації та обласної ради проводять Перший Національний фестиваль представників малого та середнього бізнесу «Підприємництво України: інновації і розвиток» (далі - Фестиваль).

Основною метою даного заходу є демонстрація досягнень в малому і середньому бізнесі України, сприяння залученню інвестицій, посилення впливу інноваційного малого підприємництва на конкурентоспроможність економіки України.

Передбачається формат проведення Фестивалю у вигляді ділових заходів (конференцій, круглих столів, семінарів, майстер-класів) щодо різних питань розвитку підприємництва. Фестиваль стане ефективним інформаційним майданчиком для обміну досвідом, зміцнення існуючих і встановлення нових взаємовигідних зв’язків та ділових контактів.

За підсумками Фестивалю будуть розроблені Резолюції та Рекомендації по окремим тематичним блокам, спрямовані на підвищення ролі малого та середнього бізнесу в процесі економічного росту в регіонах України.

Фестиваль буде проходити в Міжнародному бізнес-центрі (м. Донецьк, вул. Університетська, 2а) та в Донецькій торгово-промисловій палаті (м. Донецьк, пр. Київський, 87).

Участь у заході безкоштовна. Проїзд та проживання в готелі – за рахунок учасників Фестивалю. Реєстраційний внесок з учасників не стягується.

Під час проведення Фестивалю проходитиме Четверта спеціалізована регіональна виставка-ярмарок досягнень малого і середнього бізнесу: «Малий бізнес України – 2010» (далі – виставка).

Основною метою проведення даної виставки є реклама і пропаганда малого бізнесу як можливості поліпшення добробуту населення, демонстрація можливостей підприємств і підприємців, що працюють у сфері малого і середнього бізнесу в Україні, а також налагодження ділових зв'язків і контактів між ними.

До участі у виставці запрошуються представники малого та середнього бізнесу з усіх регіонів України, які готові представити свої товари та послуги в рамках даного заходу.

Організатори планують наглядно представити досягнення кожного регіону окремими групами стендів.

Кожному регіону буде представлена обладнана виставкова площа розміром 10 м2 для розміщення інформації та досягнень ведучих підприємств, виробничої та невиробничої галузей, регіону.

Організаційний внесок складає: 1500 грн + ПДВ.

Також приймаються заявки від окремих представників малого бізнесу на індивідуальних умовах.

Термін подачі заявок для участі у Фестивалі та виставці до 22.11.2010.

Додаткова інформація та адресні реквізити для подачі заявок: 83007, м. Донецьк, пр. Київський, 87.

Контактні телефоні: 304-80-60, 335-02-99; факс: 304-80-48; адреса електронної пошти: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Координатори підготовки Фестивалю – Ануфрієв Максим Юрійович, Скоробогатова Ганна Сергіївна.

Інформаційні матеріали про Фестиваль розміщені на сайті: www.cci.donbass.com

Заявка на участь (50 Кб)