Програма ООН запрошує до участі у бізнес-тренінгу

Програма ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Польщі та Японії запрошує до участі у бізнес-тренінгах із розвитку навичок підприємництва.

Терміни проведення тренінгів: серпень-жовтень 2019 року.

В Луганській області тренінги будуть проводитися в таких населених пунктах: Біловодськ, Білокуракине, Золоте, Кремінна, Лисичанськ, Марківка, Мілове, Новоайдар, Новопсков, Попасна, Рубіжне, Сватове, Сєвєродонецьк, Станиця Луганська, Старобільськ, Троїцьке.

Мета навчальної програми — зміцнення потенціалу і підвищення підприємницької активності вимушено переміщених осіб (ВПО) та місцевого населення Донецької та Луганської областей.

До участі у тренінгу запрошуються:

— особи, які офіційно проживають у Донецькій або Луганській областях: мешканців місцевих громад, а також ВПО, які зареєстровані тут;

— навчання буде корисне особам, які розглядають можливість створення, відновлення чи розвитку підприємницької діяльності та планують подаватися на конкурс бізнес-грантів.

Участь у навчанні безкоштовна. Програма ООН із відновлення та розбудови миру повністю відшкодовує (на період навчання) видатків на проїзд, забезпечення житла (за потребою), харчування, роздаткові навчальні матеріали.

Навчальний план п’ятиденної програми:

День 1: Мотиви підприємництва та пошук бізнес-ідей для власної справи.

День 2: Аналіз ринку. З чого почати. Організація власної справи. Бізнес-планування (Частина 1).

День 3: Організація власної справи. Бізнес-планування (Частина 2).

День 4: Основи продажів та просування бізнесу.

День 5: Юридичні аспекти започаткування та ведення підприємницької діяльності.

Запрошуємо усіх бажаючих зареєструватися он-лайн за посиланням:http://bit.ly/2y5vCf2

За більш детальною інформацією про участь у навчанні необхідно звертатись до контактних осіб:

- асистента навчальної програми Надії Стець – (099) 553 65 70, (096) 550 94 76, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

- координатора Програми ООН із відновлення та розбудови миру у Луганській області Володимира Іщенка – (066) 766 95 85, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Навчальна програма з розвитку навичок підприємництва на сході України додається.

 

 

 

Вложения:
Скачать этот файл (Navchalna_programa.docx)Навчальна програма[ ]