До уваги зацікавлених суб'єктів господарювання!

За інформацією Торгово-промислової палати України (далі — ТПП України) у період з 5 по 10 листопада 2019 року у м. Шанхай (Китайська Народна Республіка) відбудеться Друга міжнародна виставка імпортних товарів і послуг «China International Import Expo».

Для участі у вищезазначеному заході ТПП України формує національні стенди за напрямами: АПК, машинобудування, послуги, життєдіяльність, медицина.

Також учасники національних стендів зможуть взяти участь в українсько-китайському бізнес-форумі, який відбудеться 4 листопада 2019, та В2В сесії з китайськими компаніями.

Участь в заході сприятиме вітчизняним компаніям в питаннях отримання дозволу на експорт до Китаю, забезпечить присутність продукції компаній в інформаційному полі ринку Китаю, дозволить оцінити потенціал китайського ринку та свої можливості, провести ефективні переговори та знайти партнерів на ринку.

Вартість участі складає:

3 000 доларів США за 9 кв.м стандартно обладнанного стенду;

300 доларів США за 1 кв.м необладнаної площі (мінімум 36 кв.м).

З організаційних питань щодо участі в заході та його формату звертатись до заступника директора Центру міжнародної ділової співпраці ТПП України Голято Андрія (+380 67 662-96-56; е-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ).