Про підтримку проектів соціальної дії

Британська Рада в рамках проекту «Активні громадяни» організує наступний етап з пітчингу проектів соціальної дії з метою підтримки ідеї для інноваційного розвитку громад Донецької та Луганської областей.

До участі у пітчингу проектів допускаються як індивідуальні, так і колективно підготовлені проекти різних напрямків реалізації (додаються). У рамках пітчингу учасники надсилають свої заявки для проходження попереднього відбору проекту на актуальність ідеї для громади та відповідність зазначеним пріоритетам. Далі з авторами проектів, які пройшли попередній відбір, проводиться навчання по всім аспектам проектної діяльності, серед яких: бюджетне планування проекту, залучення фінансування зі сторони, робота з волонтерами, PR проекту та ін. Останнім етапом є презентація учасниками власних проектів, після чого спеціальна комісія визначає переможців, які отримують фінансування на реалізацію свого проекту.

Зазначаємо, що проект має бути реалізований до 30 червня 2019 року на підконтрольній українському уряду території Донецької та Луганської областей. Максимальна сума гранту для кожного проекту становитиме 50 тис. грн. Заохочується співфінансування проекту до 30% від інших організацій і буде оцінюватися більш високо співфінансування від органів місцевого самоврядування.

Наголошуємо, що заявки приймаються до 23:59 за київським часом 20 грудня 2018 року, а фінал пітчингу буде проведений 4 лютого 2019 року. Організація та фінансування пітчингу буде здійснюватися за кошти Британської Ради.

Офіційне посилання на конкурс http://www.britishcouncil.org/ua/active-citizens/pitching-donetsk-luhansk

Напрямки реалізації проектів у додатоку.

Управління економіки Лисичанської міської ради

Вложения:
Скачать этот файл (Dodatok_1.docx)Dodatok_1.docx[Напрямки реалізації проектів]