До уваги внутрішньо переміщених осіб та суб'єктів господарювання міста!

Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку (KFW), було розпочато реалізацію проекту підтримки мікропідприємництва для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та місцевих мешканців віком від 18 до 60 років.

Проектом передбачено дводенні тренінги із мікропідприємництва для фізичних осіб-підприємців та власників підприємницьких структур (юридичних осіб) із числа малого бізнесу — товариств з обмеженою відповідальністю, приватних підприємств, фермерських господарств тощо, зареєстрованих не пізніше ніж за 12 місяців до подачі заявки на участь у проекті.

Після успішного проходження тренінгу кожному учаснику буде надано експертну допомогу із написання бізнес-плану. У разі успішного захисту бізнес-плану перед комісією МОМ, учасники отримають гранти на розширення власної справи до €2500 за напрямом мікропідприємництво. Гранти не видаються готівкою, а полягають у закупівлі обладнання, інструментів, меблів тощо. У рамках проекту не фінансується оренда приміщень чи обладнання; купівля вживаного обладнання чи транспортних засобів; послуги (юридичні, зі створення реклами, інтернет-сайтів тощо); купівля тварин чи саджанців.

Відбір відбувається на конкурсній основі з дотриманням рівності можливостей.

Більш детальна інформація на сайті Представництва МОМ в Україні: http://bit.ly/210aUGq/.

Контактна особа — представник ГО «Агенції регіонального розвитку Східного Донбасу» Костянтин Силкін, моб. тел. +38 (095) 360 16 81, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .