Робота "гарячої лінії" для підприємців!

З метою усунення перешкод в реалізації законних прав та інтересів підприємців, а також оперативного вирішення актуальних питань, які стосуються підприємницької діяльності, розпорядженням міського голови від 20.10.2009р. № 312 створена та діє «гаряча лінія» для суб’єктів господарювання.

Станом на 29.03.2010 р. надійшло 206 звернень від підприємців міста (в березні - 65).

Основні питання, з якими зверталися підприємці, були: видача документів дозвільного характеру; державна реєстрація та припинення підприємницької діяльності; оренда майна та відведення земельних ділянок; підтвердження відомостей про юридичну особу; планування діяльності з підготовки проектів регуляторних актів.

За результатами розгляду звернень підприємцям надавалися відповідні консультації та роз’яснення згідно з чинним законодавством.

Контактні номери за якими у м. Лисичанську діє телефонна «гаряча лінія»:

- Реєстрація суб’єктів господарювання – 7-33-19- заступник начальника відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців Одайник О. С.;

- Реалізація державної регуляторної політики, робота Координаційної ради з питань розвитку підприємництва – 7-32-46- начальник відділу підприємництва та регуляторної політики Ярова В. І.;

- Отримання документів дозвільного характеру – 7-31-72- головний спеціаліст – адміністратор відділу підприємництва та регуляторної політики Позднякова Л. І.

Також повідомляємо, що номер телефону «гарячої лінії» для підприємців, організованої при Головному управлінні економіки облдержадміністрації - (0642) 58-55-23.

Начальник відділу підприємництва та регуляторної політики

управління економіки Лисичанської міськради  Ярова В. І.