Повідомлення про оприлюднення (інформація від 02.11.2020)

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта — проект розпорядження керівника військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Луганської області «Про затвердження нової редакції «Порядку розміщення зовнішньої реклами у м. Лисичанськ».

Відповідно до ст.9, 13, 21 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою публічного громадського обговорення, вдосконалення проекту рішення, врахування інтересів суб’єктів господарювання та громадськості, військово-цивільна адміністрація міста Лисичанськ повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта — проект розпорядження керівника військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Луганської області «Про затвердження нової редакції «Порядку розміщення зовнішньої реклами у м. Лисичанськ» і аналіз його регуляторного впливу.

Основною метою прийняття регуляторного акта є:

— приведення «Порядку розміщення зовнішньої реклами у м. Лисичанськ» у відповідність із ЗУ «Про рекламу», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» та Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами;

— створення єдиної цілісної впорядкованої та прозорої системи в галузі розміщення зовнішньої реклами у місті Лисичанськ;

— врегулювання питань, пов’язаних з організацію взаємодії між розповсюджувачами зовнішньої реклами та органами виконавчої влади.

Даний проєкт розпорядження розроблено з метою формування системного підходу у напрямку підвищення ефективності використання міської території для розповсюдження зовнішньої реклами, забезпечення у процесі розміщення рекламних засобів розумного балансу комерційних інтересів та пріоритету збереження цілісності оточуючої забудови, з метою реалізації заходів з впорядкування розміщення засобів зовнішньої реклами, що розміщуються у межах міста, вирішення питання очищення міста від хаотичного розміщення об’єктів зовнішньої реклами тощо.

Проєкт регуляторного акта з додатками та аналіз регуляторного впливу до нього будуть розміщені на офіційному сайті військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ http://lis.gov.ua у розділі «Регуляторна політика» підрозділі «Проекти регуляторних актів».

Раніше даний регуляторний акт із формулюванням «проєкт регуляторного акта — рішення виконавчого комітету „Про внесення змін у рішення виконавчого комітету від 18.10.2016 № 405“ з додатками і аналіз його регуляторного впливу» був оприлюднений у друкованому виданні «Новий Путь» № 12 від 19.03.2020 та на офіційному сайті Лисичанської міської ради та пройшов громадські обговорення.

Усі зауваження і пропозиції щодо проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу, одержані протягом встановленого строку обговорення були розглянуті розробником проєкту та частково враховані.

Розробник проєкту — Управління будівництва та архітектури військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Луганської області.

Адреса розробника: вул. Сєвєродонецька, 62, м. Лисичанськ Луганської області, 93100, тел. + 380645173182, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .