Оперативники затримали раніше судимого 31-річного місцевого мешканця, який встиг вкрасти майже 150 метрів кабельно-провідникової продукції

Раніше судимого 31-річного місцевого мешканця затримали оперативники Лисичанського відділу поліції, який встиг вкрасти майже 150 метрів кабельно-провідникової продукції, що належить ПАТ «Укртелеком», тим самим завдавши підприємству матеріального збитку на суму понад 10 тисяч гривень.

Так, до чергової частини Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення від представників ПАТ «Укртелеком», про те що невідома особа скоює крадіжки кабельно-провідникової продукції.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники Лисичанського відділу поліції встановили та затримали зухвалого крадія. Ним виявився 31-річний місцевий мешканець, який неодноразово раніше перебував на лаві підсудних.

Працівники Лисичанського відділу поліції встановили причетність зловмисника до 4 фактів крадіжок.

Слідчим відділом Лисичанського відділу поліції за даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Лисичанський відділ поліції ГУНП в Луганській області