Лисичанські поліцейські затримали хулігана

У м. Лисичанськ правоохоронці, протягом години після отримання повідомлення, затримали чоловіка, які підозрюються у скоєнні хуліганських дій.

До чергової частини Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 37-річного місцевого мешканця. Чоловіку встановлено діагноз «пошкодження м’яких тканин в області обличчя з пневматичної зброї».

В ході встановлення обставин отримання чоловіком травм, поліцейські з’ясували, що потерпілий разом зі своєю знайомою знаходились біля одного з магазинів в кв. Центральному. До магазину під’їхав невідомий автомобіль білого кольору, в якому знаходились декілька чоловік. Згодом з автомобіля вийшов один з чоловіків та почав ображати потерпілого. Як наслідок, між чоловіками виник словесний конфлікт, під час якого невідомий достав пістолет та здійснив кілька пострілів у бік потерпілого. Після чого сів в машину та зник з місця події.

На пошук зловмисника було негайно орієнтовані співробітники Управління карного розшуку ГУНП, Лисичанського відділу поліції, батальйону поліції особливого призначення та батальйону «Скіф» ГУНП в Запорізький області, а також патрульні наряди. Під час проведення оперативно-розшукових заходів, в скоєнні даного злочину, поліцейські викрили та затримали раніше судимого 30-річного місцевого мешканця.

Під час огляду чоловіка правоохоронці виявили та вилучили пневматичний пістолет «Байкал» та 41 заряд калібру 4,5 мм до нього, а також наркотичну речовину амфетамін вагою 0,01 грам та марихуану приблизною вагою 5 гр.

Правоохоронці встановили, що до місця злочину підозрюваний приїхав разом зі знайомим, на його автомобілі «ВАЗ 2108». Під час огляду даного автомобіля поліцейські виявили та вилучили ніж та палку резинову, у водія — амфетамін приблизною вагою 0,05 грам/

Вилучені предмети та речовини направлено на дослідження.

За даним фактом слідчими Лисичанського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство». Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Лисичанський відділ поліції