Лисичанські поліцейські встановили місцезнаходження неповнолітньої дівчини

Співробітники відділу ювенальної превенції ГУНП в Луганській області спільно з оперативниками Лисичанського відділу поліції встановили місцезнаходження 15-річної дівчини, яка ще 30 жовтня через сварку з матір’ю пішла з дому.

2 листопада о 16.41 до Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення від 34- річної місцевої жительки, яка повідомила, що чотири дні тому пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася її 15- річна донька.

На пошуки дівчини було орієнтовано особовий склад відділу ювенальної превенції ГУНП, співробітників Лисичанського відділу поліції та придані сили.

Поліцейські крок за кроком відпрацьовували всі місця можливого перебування зниклої дівчини: лісосмуги, підвали, покинуті будинки тощо.

Завдяки пильності не байдужих громадян та скоординованій роботі усіх підрозділів поліції, поліцейські знайшли дівчинуна вулиці, в районі перехрестя вул. Червона та вул. Жовтнева м. Лисичанськ.

Втікачка повернута матері. Жертвою кримінального правопорушення вона не стала. З метою унеможливлення повторення подібних випадків, з дівчиною та матір’ю проведено профілактичну бесіду.

Лисичанський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області