На Луганщині цього року успішно працюють чотири дитячі оздоровчі табори у Кремінній, Сватівському та Марківському районах

У Кремінній, 25 червня, урочисто відкрили дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія», де зараз перебуває 153 дитини з Луганської області, серед яких дітлахи з сімей пільгових категорій та 25 дітей-тимчасових переселенців. На захід завітала заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик. Вона зазначила, що завдання керівництва області — влаштувати всі умови для гарного відпочинку та оздоровлення дітей Луганщини.

«Я рада, що діти для виступів на концерті обрали українські пісні та українську символіку. Вони розуміють, що таке держава Україна та цінують її». Елеонора Поліщук, директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, побажала дітям завзяття, енергії та якомога більше гарних вражень. Ольга Лішик побувала в спальних корпусах та їдальні. «У Кремінній дуже гарна природа та умови відпочинку. На п’ятиразове харчування кожної дитини щодня виділяється 80 гривень. І я бачу, що діти задоволені», — додала вона.

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація