Вітаю всіх, у кого в серці живе український Прапор, - Юрій Гарбуз

Сьогодні, 23 серпня, у Сєвєродонецьку водночас з усією Україною відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України.

Голова Луганської обласної державної адміністрації — керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз разом з головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним та ліцеїстом Луганського обласного ліцею-інтернату «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії Іваном Асташенею підняли синьо-жовтий Прапор біля будівлі облдержадміністрації.

У своїй промові Юрій Гарбуз зазначив, що вже стало доброю традицією разом з друзями з Львівщини піднімати Державний Прапор та святкувати День Незалежності України на луганській землі.

«Дуже важливо, що вся Україна відстоює свободу та мирне життя на Луганщини, — говорить очільник області. — Я можу кожний день поспілкуватися зі Львівщиною, але зовсім гірко становиться від того, що не можу протягнути руку до наших земляків, які сьогодні знаходяться з розірваним серцям по той бік. Сьогодні я вітаю мешканців Краснодону, Перевальську, Лисичанську, Міловому, Старобільську, Красному Лучу та Луганську, усіх тих, які шанують наш Прапор, що символізує голубе небо та землю, яка дарує золотий хліб».

Також у святковому заході взяли участь заступники голови облдержадміністрації, учасники АТО, молодь та громадськість міста.

У свою чергу, Олександр Ганущин повідомив, що саме зараз на львівській землі маленька дівчинка Ангеліна Гуртяк з Луганській області разом з представниками влади підіймає Прапор на центральній площі м. Львова.

Луганська обласна державна адміністрація