Учні з Луганщини відпочиватимуть у Республіці Польща

За програмою транскордонного співробітництва Польща — Білорусь — Україна 2014-2020 роки під патронатом Віце-Маршалоку Сенату Республіки Польща Марії Коц та за підтримки асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати — Україна», Львівської обласної ради і Луганської обласної державної адміністрації 17 учнів Луганщини виїхали на відпочинок до м. Мазовше Республіки Польща. Вони перебуватимуть там з 9 по 14 липня.

До складу групи увійшли діти з 8 до 14 років Новоайдарського, Попаснянського районів і міст Лисичанська, Сєвєродонецька, які знаходяться неподалік лінії розмежування, а також Сватівського району.

На залізничному вокзалі міста Лисичанськ їх проводжав директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк.

Зі свого боку організатори компенсують переїзд зі Львова до місця проведення заходу і повернення. Також учасників безкоштовно забезпечать проживанням, харчуванням та усіма заходами, які відбудуться на території Республіки Польща.

Протягом п’яти днів перебування у Польщі для дітей заплановано дуже багато пізнавальних екскурсій, туристичних походів, майстер-класів, різноманітних виховних та розважальних заходів.

Літній відпочинок стане незабутньою подорожжю у житті дітей, яка додасть енергії, здоров’я та незабутніх вражень.

Луганська обласна державна адміністрація