Юрій Гарбуз вирішує проблеми з постачанням електроенергії на Луганщині

20 травня голова облдержадміністрації — керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз взяв участь у нараді під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра — Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва, проведеній за дорученням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Однією з найактуальніших проблем, про які говорили високопосадовці, стало відключення від електропостачання установ соціальної сфери та житлового сектору в містах і районах області.

Під час наради з метою позитивного вирішення зазначеної проблеми з представниками ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» підписано протокол про врегулювання ситуації на енергоринку області, завдяки якому Державне казначейство України розблокувало банківські рахунки ТОВ «ЛЕО».

«Я відстоюватиму інтереси Луганщини на всіх рівнях та забезпечу, як керівник області, належні умови для розвитку регіону», — підкреслив очільник області.

Крім того, Юрій Гарбуз додав: «Сподіваюсь, що відтепер відключень від електроепостачання державних, комунальних і будь-яких інших підприємств і об’єктів не відбуватиметься».

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація