Рішучий крок на зустріч майбутньому

Сучасна українська держава впевнено крокує назустріч майбутньому. На шляху до нього, як це не гірко усвідомлювати, ще є досить потужні негативні явища, що заважають нашій державі бути міцною та конкурентоспроможною. Одним з таких явищ є корупція і всі вторинні процеси, що досить тісно з нею пов’язані. У зв’язку з чим питання протидії корупції є найважливішим питання і в роботі податкових органів Луганської області. Враховуючи, важливість цих питань для Держави ВВБ при ДПС у Луганській області УВБ ДПС України приймає усі можливі заходи для боротьби з цим негативним явищем.

Так за результатами роботи відділу у січні 2012 року співробітники ВВБ при ДПС у Луганській області УВБ ДПС України викрили 8 порушень в службовій діяльності податківців області. За результатами службових перевірок та розслідувань до працівників ОДПС застосовано 5 заходів дисциплінарно-профілактичного впливу, складено 1 адміністративний протокол про порушення вимог антикорупційного законодавства, за матеріалами співробітників ВВБ викрито 1 службовий злочин.

Станом на 01.02.2012 року податківця, відносно якого було складено адміністративний протокол, судом притягнуто до адміністративної відповідальності та звільнено з ОДПС.

Також нагадуємо, що в Державній податковій службі України запроваджено єдиний телефонний номер 0-800-501-007 по якому ви можете повідомити інформацію про неправомірні дії працівників податкової служби, а також отримати консультації з питань оподаткування.

Відділ внутрішньої безпеки при ДПС у Луганській області УВБ ДПС України