Надходження військового збору, спрямовані до державного бюджету платниками Лисичанського регіону склали майже 14 мільйонів гривень

военный сборЗа словами в.о. начальника ДПІ у м. Лисичанську Ніни Кравченко, за десять місяців поточного року сума військового збору спрямована до державного бюджету платниками податків міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля склала 13 млн. 732,8 тис. грн., що на 1 млн 231,3 тис. грн. або на 9,8 % більше, ніж за відповідний період минулого року.

Нагадуємо: військовий збір сплачують фізичні особи — резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи — нерезиденти, які отримують доходи в Україні та податкові агенти. Інформацію про утриманий військовий збір податкові агенти відображають в оновленому податковому розрахунку Форми 1ДФ, у розділі ІІ, при цьому відомості про фізичних осіб, яким нараховані такі доходи, не зазначаються.

Стабільні надходження збору на підтримку армії, це прояв справжнього патріотизму бізнес — спільноти регіону-переконана очильник інспекції.

Дердавна податкова інспекція у м. Лисичанську