Матеріальна допомога до Дня знань сім'ям військових від Лисичанської міської військової адміністрації

Лисичанська міська військова адміністрація нагадує, що до 1 листопада 2024 року триває прийом заяв та документів на надання матеріальної допомоги з нагоди Дня знань сім’ям ветеранів (учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни) російсько-української війни та членам сімей загиблих (померлих, пропавших безвісти) таких осіб.

Допомога надається на дітей віком від 6 до 18 років, за умови навчання у закладах загальної середньої освіти та зареєстрованого місця проживання заявника та дитини (на дату звернення) в населених пунктах Лисичанської міської територіальної громади.

Право на допомогу мають також сім’ї ветеранів з числа ВПО, які станом на 24.02.2022 були зареєстровані за адресою фактичного місця проживання в населених пунктах Лисичанської міської територіальної громади, якщо діти продовжують навчання у закладах загальної середньої освіти громади.

Розмір допомоги становить 2500 гривень на дитину.

Заява про надання матеріальної допомоги (за встановленою формою) та необхідні документи надаються до Лисичанської міської військової адміністрації до 01 листопада поточного року.

Допомога надається в рамках реалізації Програми соціальної підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2023-2025 роки.

За консультацією з питань отримання грошової допомоги звертайтеся до управління соціального захисту населення Лисичанської міської військової адміністрації за телефонами: +380505124264; +380507781308; +380997670666.

Перелік документів для надання допомоги тут - https://bit.ly/3LWBAoz

Зразок встановлена форма заяви тут - https://bit.ly/3YwZGxx