Що таке Платформа Дія Центрів?

Платформа Дія Центрів — онлайн-майданчик https://center.diia.gov.ua/, що спростить взаємодію громадян та працівників Центрів надання адміністративних послуг. Запуск Платформи Дія Центрів — наступний крок до сучасного державного сервісу в кожному куточку України.

Кожен українець, який планує візит за адміністративною послугою, вже зараз зможе на платформі сформувати маршрут до найближчого Центру, перевірити актуальний графік його роботи, а також оцінити якість обслуговування.

Незабаром з’явиться довгоочікувана можливість — попередній запис до ЦНАП онлайн. Мінцифри планує запустити цю функцію у 2022 році та масштабувати на всі ЦНАП в Україні Це дозволить взагалі прибрати таке явище, як черги за державними послугами, з життя людей.

Наша країна впевнено крокує до виконання концепції – реформування сфери адміністративних послуг, ліквідації потреб громадян звертатися до різних адміністративних органів, отримувати якісні та найбільш популярні у населення адміністративні послуги у найкоротший термін в одному приміщенні.