Терцентр вітає студентів Університету третього віку

В Лисичанському територіальному центрі для пенсіонерів та осіб з інвалідністю з 2012 року працює Університет третього віку. Це незвичайний «виш», тут викладачі молодші за студентів, а навчальна програма підібрана відповідно до віку та інтересів слухачів. Навчання у поважному віці носить не стільки освітній, скільки соціальний характер. Університет третього віку — це профілактика самотності людей, встановлення діалогу між поколіннями, сприяння умов для підвищення якості життя людей похилого віку, можливостей організації їх дозвілля.

Підопічні терцентру із задоволенням відвідують заняття, бо навчання на пенсії не тільки втілює в життя їх давні, нереалізовані мрії, але й допомагає їм підтримувати себе у кращій інтелектуальній та фізичній формі.

Напередодні Міжнародного дня студентів фахівці територіального центру вітають всіх слухачів Університету третього віку зі святом. Бажаємо міцного здоров’я, наснаги, творчого натхнення та успіхів. Нехай ваші серця наповняться святковим настроєм і радістю.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг