В Лисичанському терцентрі відбувся тренінг щодо запобігання поширенню COVID 19

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування плідно співпрацює з Представництвом Норвезької ради у справах біженців в України (NRC). Завдяки цьому установа була оснащена дезінфікуючими засобами для відвідувачів та працівників.

Вчора, 3 вересня, працівники терцентру взяли участь у тренінгу «Стримаємо поширення коронавірусу разом», який проводили представники NRC. Увазі слухачів був представлений тематичний відеоролик та відбулась жвава дискусія.

Метою даного заходу було поглиблення знань фахівців установи, профілактика і запобігання COVID 19 та подальша інформаційно-роз’яснювальна робота серед підопічних терцентру, бо вони є найбільш вразливою категорію населення.

Доступність поданого матеріалу, технічна забезпеченість, комфортна атмосфера, наочність — все це сприяло якісному засвоєнню набутих знань. Сподіваємось, що ці знання допоможуть уникнути захворюваності.

Співробітники територіального центру дякують представникам Норвезької ради у справах біженців в України та висловлюють надію на подальшу ефективну співпрацю.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування