Підопічні терцентру власноруч виготовляли символ 2020 року

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування пропонує та надає підопічним корисне дозвілля. В рамках арт-терапії, спрямованої на лікування захворювань, за допомогою творчості, організовано гурток рукоділля «Дивосвіт».

Наближається 2020 рік, і звичайно, до новорічних свят підопічні терцентру забажали зробити мишеня своїми руками, щоб прикрасити ним домашній інтер’єр та подарувати рідним і друзям. Пенсіонери із захопленням занурились у творчій процес. Завдяки терплячості, наполегливості та уяві майстрині досягли кінцевого результату: мишенята вийшли чарівними та різноманітними.

Клуби за інтересами працюють в територіальному центрі не перший рік. Чимало перспективних видів рукоділля було випробувано підопічними установи. І всі вони зарекомендували себе, як кращі способи, що дозволяють зберігати гарну фізичну та інтелектуальну форму людям похилого віку та особам з інвалідністю.

Заняття творчістю допомагає тренувати дрібну моторику рук, робить пальці більш слухняними і гнучкими. Завдяки заняттям в гуртках у даної категорії населення поліпшується самопочуття та з’являється інтерес до життя.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування запрошує всіх бажаючих громадян похилого віку та осіб з інвалідністю на заняття з творчості та рукоділля. Гарний настрій та маса позитивних емоцій будуть вам гарантовані.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)