В терцентрі святкували День шахтаря

В останню неділю літа Україна відзначає День шахтаря — свято професії справжніх чоловіків, адже в основі видобутку вугілля лежать глибокі інженерні знання, важка робота, досвід та працьовитість. Мабуть тому професію гірників обирають особливі люди — мужні, надійні, сильні духом.

23 серпня в Лисичанському територіальному центрі соціального обслуговування відбулася зустріч підопічних відділення денного перебування з гірничим робітником очисного забою шахти ім. Д.Ф. Мельникова Олексієм Зайцевим.

Олексій Володимирович понад 25 років працює на шахті. Нагороджений нагрудним знаком «Шахтарська слава» І,ІІ, ІІІ ступеня та орденом «За доблесну шахтарську працю». Він розповів присутнім про нелегкий шахтарський труд, поділився спогадами та курйозними ситуаціями, які відбувались з ним під час роботи, відповів на безліч запитань. По завершенню зустрічі Олексій Зайцев привітав ветеранів зі святом, побажав оптимізму, добра та щастя.

Колектив терцентру щиро вітає всіх шахтарів та ветеранів гірничої справи з професійним святом та бажає міцного здоров’я, ясного сонця, чистого неба, а кожній родині — миру, достатку і любові.

Лисичанський територіальний центр