В терцентрі пройшло спеціальне об'єктове тренування

Відповідно до Плану-графіку проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту, затвердженого міським головою, колектив Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) пройшов спеціальне об’єктове тренування (СОТ) на території установи.

Метою тренування було відпрацювання умінь та навичок особового складу в діях у надзвичайних ситуаціях, досягнення злагодженості в роботі колективу. Проведенню тренування передувала ретельна підготовча робота: складено план, проведено теоретичні навчання, призначено штаб тренування, командирів формувань, відпрацьовано дії кожного учасника заходів та створено імітаційну групу.

На тренуванні були присутні майстри виробничого навчання Лисичанських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Ірина Гордієнко та Аліна Гальченко, які надавали консультаційно-методичну допомогу у підготовці до проведення СОТ.

Необхідно зазначити, що учасники тренування відповідально підійшли до даного заходу, їх дії були злагодженими та відточеними. Сподіваємося, що знання та навички, яких набули працівники терцентру під час СОТ, стануть їм у нагоді в разі надзвичайної ситуації.

Лисичанський територіальний центр