Шановні усиновителі, прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники!

Щиро вітаю вас із вашим святом — святом життєвої мудрості та щирості, святом розуміння та доброти, святом великої душі та великого терпіння.

Ви обрали особливу дорогу батьківства — усиновлення. Обраний вами шлях — благородний і складний, переповнений емоціями, очікуваннями, тривогами і обов’язково надбаннями і дитини, і дорослого. Ви не побоялися та взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Дякую всім усиновителям, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям! А їх в нашій громаді дуже багато! Наразі зараз функціонує 9 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховується 75 дітей, 6 прийомних сімей, в них — 12 дітей, 146 опікунів, 178 дітей під опікою.

Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину.

Звертаюся до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя та злагоди.

Хай щедрість та милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!

Керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка