До уваги керівників підприємств, організацій, установ міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля!

12.12.2014 року о 10-00 у м. Сєвєродонецьку (зала засідань ГО «Сєвєродонецьке Агентство розвитку громади» по вул.Леніна 32 а, каб. 304) відбудеться презентація та громадське обговорення проекту «Проектний менеджмент для подолання регіональних стереотипів», який здійснюється у Луганській та Івано-Франківській областях за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Загальна мета проекту — сприяти подоланню регіональних відмінностей і стереотипів в Україні та розвитку міжрегіональної співпраці через підвищення кваліфікації лідерів громадських рад і громадських організацій у галузі проектного менеджменту.

Виконавцем проекту є ГО «Мережа сприяння конкурентоспроможності та інноваційності (МСЛІ), м.Івано — Франківськ, партнер у Луганській області — ГО «Агентство стійкого розвитку Луганського регіону».

У проекті залучені більше 100 представників органів влади та місцевого самоврядування, громадських організацій і закладів різних соціально-економічних сфер з Івано — Франківської та Луганської областей.

У порядку денному — презентації партнерів, заходів і результатів проекту, презентацій й обговорення нових проектних пропозицій щодо міжрегіональної співпраці між Івано — Франківською та Луганською областями.

У разі зацікавленості, запрошуємо взяти участь у даному заході.

Департамент економічного розвитку і торгівлі Луганської облдержадміністрації