Для внутрішньо переміщених осіб діє цифрова платформа безоплатної юридичної допомоги

382957483_629031992746565_6352313527007737834_nЦифрова платформа Edopomoha.org створена (https://edopomoha.org/en/home) фахівцями Данської ради у справах біженців (DRC) за проєктом, що фінансується в межах цивільного захисту та гуманітарної допомоги ЄС.

Платформа містить відповіді на найпоширеніші юридичні питання, аналітичні матеріали й інформаційні відео. Також на сайті наведено перелік юристів, які можуть надавати безоплатні онлайн та офлайн-консультації.

Для їх отримання потрібно зареєструватися, (https://edopomoha.org/en/auth/login) використовуючи електронну адресу, та записатися на безоплатну консультацію у зручний для вас час.

Обраний юрист невідкладно підтвердить запис на консультацію. Зв’яжіться з ним через онлайн-чат або ж відвідайте фахівця особисто.

Також на сайті можна зареєструватися як юрист. Для цього необхідно заповнити форму (https://me.edopomoha.org/auth/sign-up) з докладною інформацією про себе, свою спеціалізацію та вільний для консультацій час. Модератор платформи перевірить надані дані, після чого ви зможете проводити консультації для клієнтів.